Apelsinmarinerad mozzarellasallad
Skölj apelsinen och riv skalet ner i en liten kastrull med ett zestjärn, pressa sedan ut all saft. Tillsätt honungen och värm på saften på låg värme tills honungen löst upp sig. Använd gärna en stavmixer och mixa i olivoljan i en tunn stråle. Smaka av med lite salt och peppar.
Rosta pinjenötterna i en torr panna på hög värme tills de är gyllenbruna, rör runt och övervaka pannan hela tiden då det går fort. Smaka av med lite salt.
Skölj all sallad, kål & endiver, skär ner dem i önskvärd storlek och smaka upp salladen med apelsinvinegrätten. Krama in den med handen för att få fin smak och mjuka upp kålen lite. Spara lite av vinegrätten till att toppa salladen med på slutet.
Skala och skär melonen i tunna skivor samt tomaterna.
Lägg den marinerade salladen i botten på salladsskålen sen tomaterna, melonen och parmaskinkan. Bryt ner Galbani Mozzarella i mindre bitar, toppa sedan salladen med rostade pinjenötter och ringla över det sista av apelsinvinegrätten.