Recept

Mascarponekräm med mandlar och mandelbiskvier

Mascarponekräm med mandlar och mandelbiskvier - Galbani
Gör så här

Vispa äggulorna med florsocker poröst.

Späd därefter Mascarpone Galbani med mjölken i en annan skål, tillsätt äggkrämen och vispa med en elvisp tills blandningen är jämn.

Riv och smält den mörka chokladen. Krossa hälften av amaretti kexen och tillsätt dem till blandningen av ägg och Mascarpone Galbani. Rör om allt väl. Tillsätt sedan i ordning: smält choklad, kaffe, tidigare hackade mandlar och resten av smulad amaretti. Blanda alla ingredienser väl.

Vispa äggvitorna tills de är fluffiga och nästan stadiga. Ta sedan och lite i taget och blanda ner i den redan vispade grädden.

Täck allt med ett ark aluminiumfolie och låt grädden vila i kylen i en timme. Servera sedan efterrätten i små koppar.

Dela det här receptet Länken har kopierats.