Sorrentognocchi
Börja med att skala och hacka löken. Häll sedan lite olivolja i en stekpanna och bryn den hackade löken.
Skär under tiden Mozzarella Galbani i små tärningar. När löken har fått fin färg i stekpannan tillsätter du tomatpurén och saltet och rör om. Låt koka i ungefär 25 minuter. Tillsätt sedan den finhackade basilikan.
Under tiden som såsen kokar tar du fram en kastrull, fyller den med saltat vatten och låter koka upp. Lägg sedan i buljongtärningarna. När buljongtärningarna har lösts upp lägger du i gnocchin och låter den koka i några minuter tills den flyter upp till ytan.
Sätt på ugnen på 200 °C.
Häll av vattnet från den färdigkokta gnocchin och häll över i en ugnsform. Täck gnocchin med tomatsåsen och toppa med fintärnad Mozzarella Galbani. Strö över Parmigiano Reggiano D.O.P. Galbani.
Sätt in formen i ugnen i 10–15 minuter tills den tärnade Mozzarella Galbani har smält, Parmigiano Reggiano har blivit fint gyllenbrun och gnocchin är härligt knaprig.