Spenatlasagne - Galbani
Gör så här
Découvrez la recette en vidéo Lasagnes aux épinards et à la ricotta

Béchamelsåsen:

Skär smöret i bitar och smält det i en kastrull på låg värme.

Blanda ned mjölet i det smälta smöret.

Tillsätt sedan den heta mjölken samtidigt som du rör om energiskt för att undvika klumpar.

Stäng av plattan när blandningen börjar puttra och tjockna, och tillsätt några nypor riven muskotnöt, lite salt och peppar och ställ sedan åt sidan.

Lasagneplattorna:

Koka spenaten i lätt saltat vatten. Häll av vattnet från spenaten när den är färdigkokt och låt den rinna av innan du hackar den.

Bryn den hackade spenaten med Ricotta Galbani under 10 minuter i en stekpanna. Salta och peppra.

Varva ett lager béchamelsås, ett lager lasagneplattor, ett lager ricotta och spenat och ett lager riven Mozzarella Cucina Galbani i en ugnsform. Upprepa så långt ingredienserna räcker.

Avsluta med ett lager riven mozzarella och strö över Gran Gusto Galbani.

Enfournez à four chaud pendant 35 min à 180°.