Äkta cannelloni
Gör en tjock béchamelsås med smör, mjöl, mjölk, salt och muskotnöt.
Låt svalna. Förbered under tiden korvstuvningen: Bryn den hackade löken och vitlöken i olja. Lägg i och bryn den finhackade korven och vispa sedan ur med vitt vin. När all vätska har kokat bort tillsätter du tomatpurén, en buljongtärning, peppar och persilja och låter det koka i ca 20 minuter.
Koka lasagneplattorna eller cannellonin al dente och låt svalna på en handduk. När béchamelsåsen har svalnat häller du i övriga ingredienser och rör om väl.
Fyll lasagneplattorna med blandningen och forma till cannellonirullar eller fyll cannellonirullarna direkt (om du använder färsk pasta blir det förstås ännu godare!).
Lägg cannellonirullarna i en smörad form, häll över korvstuvningen, strö över Grana Padano D.O.P. Galbani och sätt in i ugnen i 180 °C i ca 20 minuter. Smaklig måltid!