Recept

Penne alla parmigiana

Penne alla parmigiana - Galbani
Gör så här

Koka pastan. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och bryn den hackade löken och vitlöken i 2 minuter.

Fintärna zucchinin och låt den steka med i stekpannan i 5 minuter.

Blanda basilikan med liten vatten och häll detta över zucchinin. Tillsätt sedan ricottan och låt koka ytterligare 5 minuter.

Finstrimla skinkan och tärna tomaterna.

Häll i den kokta pastan i röran med zucchini, basilika och ricotta och tillsätt sedan parmaskinkan och tomaterna.

Servera med tärnad gorgonzola och Parmigiano Reggiano D.O.P. Galbani.

Garnera med basilikablad.

Fler recept:

Ugnsbakad pasta från Bari

Pasta pizzaiola

Pastagratäng med skinka och ost

Färgglad pasta med ost och basilika

Bondpasta

Dela det här receptet Länken har kopierats.