Recept
Penne alla parmigiana
Gör så här
Koka pastan. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och bryn den hackade löken och vitlöken i 2 minuter.
Fintärna zucchinin och låt den steka med i stekpannan i 5 minuter.
Blanda basilikan med liten vatten och häll detta över zucchinin. Tillsätt sedan ricottan och låt koka ytterligare 5 minuter.
Finstrimla skinkan och tärna tomaterna.
Häll i den kokta pastan i röran med zucchini, basilika och ricotta och tillsätt sedan parmaskinkan och tomaterna.
Servera med tärnad gorgonzola och Parmigiano Reggiano D.O.P. Galbani.
Garnera med basilikablad.
Fler recept:
Ugnsbakad pasta från Bari
Pasta pizzaiola
Pastagratäng med skinka och ost
Färgglad pasta med ost och basilika
Bondpasta
0 kommentarer
Filtrer ma recherche recept
Sök bland våra recept