Drottningpizza med mozzarella
Börja med att sätta ugnen på 220 °C.
Se till att endast använda ingredienser av bra kvalitet för en så god pizza som möjligt.
Skiva den färska svampen och hacka skinkskivorna. Bryn svampen lätt i en stekpanna med lite olivolja under några minuter utan att låta den få stekyta.
Bred ut pizzadegen på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och pensla den med tomatsåsen.
För en smakrikare tomatsås kan du göra din egen sås på färska tomater.
Sprid ut svampen och skinktärningarna över pizzadegen och täck sedan med riven Mozzarella Cucina Galbani.
Sätt in i ugnen i 220 °C i 20–25 minuter.
Servera pizzan tillsammans med en grönsallad.
Vill du festa till det med ett italienskt recept? Den här drottningpizzan med svamp och mozzarella kan du enkelt göra själv och är ett perfekt komplement på din meny. Baka den här populära pizzan hemma och bjud in vännerna på middag. Anteckna och följ noga alla tillagningsstegen.
Ta gärna hjälp av videoklippen när du gör den här drottningpizzan. Om du vill få fler enkla recept kan du anmäla dig till våra nyhetsbrev och få de senaste förslagen på italienska rätter direkt till din inkorg. Där får du även andra förslag på pizza eller gratäng.
Pizza med potatis, körsbärstomater och mascarpone
Pizza med ricotta, lax och pistaschkräm
Pizza med köttfärs, mozzarella och tomat
Vit pizza med pumpa, spenat och ricotta
Pizza med mozzarella, skinka och kronärtskocka