Recept
Quinoasallad med mozzarella
Gör så här
Hetta upp en matsked olivolja i en wokpanna på medelhög värme. Stek quinoan i 3–4 minuter tills den har fått en ljust brun färg och börjar dofta.
Häll i kycklingbuljongen i wokpannan och koka upp. Lägg sedan på locket och sänk värmen.
Låt koka 15 minuter och dra sedan av från plattan. Separera quinoakornen med hjälp av en gaffel och ställ åt sidan.
Häll upp den svalnade quinoan i en skål. Tillsätt körsbärstomaterna, minibollarna av Mozzarella Galbani, basilikan, citronsaften, en matsked olivolja och salt och peppar.
Rör om väl, smaka av och servera. Den här quinoasalladen är en god sommarrätt eller ett fräscht tillbehör till grillningen. Ett trevligt alternativ till de klassiska salladerna med pasta eller tomat och mozzarella.
0 kommentarer
Filtrer ma recherche recept
Sök bland våra recept