Recept

Baguette med mozzarella, tomat och pancetta

Baguette med mozzarella, tomat och pancetta - Galbani
Gör så här

Sätt ugnen på 230 °C.

Knaperstek pancettan i en teflonpanna och lägg den sedan på ett hushållspapper.

Gör ett örtsmör genom att blanda smöret, örterna och vitlöken i en matberedare.

Dela baguetten på längden och bred på ett tjockt lager örtsmör.

Grilla brödet i ugnen.

Tips från Miamissimo

Om du inte har tid att ugnsgrilla kan du rosta brödet i en brödrost i stället.

Garnera brödet med pancetta, tomater, mozzarella och rucola.

Tips från Miamissimo

Du kan byta ut rucolan mot mâchesallat för att variera smaken.

Skär smörgåsen i lagom stora bitar och servera.

Tips från Miamissimo

Om du inte får tag på pancetta i affären kan du använda lufttorkad skinka eller coppa i stället.

Varianter:

Fler recept:

Minismörgåsar med mozzarella, oliver och basilika
Dubbelsmörgås med kyckling
Bruschetta med ugnsbakade tomater, mozzarella och parmaskinka
Vegetarisk bruschetta

Dela det här receptet Länken har kopierats.