Aubergine- och mozzarellapaj
Denna aubergine- och mozzarellapaj bjuder på ett annorlunda tillagningssätt av pastan.
Koka upp vatten med önskad saltmängd och lägg i pastan. Sila pastan och ställ den åt sidan.
Om du vill ge mer smak åt pastan kan du lägga i en eller två buljongtärningar i kokvattnet och en tesked olivolja och lite örter från Provence.
Skölj auberginerna och skär dem i tunna strimlor.
Skala och skär finhacka lök. Stek i två matskedar olivolja tillsammans med auberginen. När grönsakerna börjar få färg täck dem med tomatpuréen och krydda med salt och peppar. Låt puttra på mycket låg värme i cirka 20 minuter.
Smöra generöst en bakform med kanter. Lägg ett första lager pasta, täck med tomat- och grönsakstoppning och strö över Mozzarella Galbani. Upprepa tills du är nöjd, slutligen smula över brödsmulor och Parmigiano Reggiano D.O.P. Galbani.
Baka i 15 till 20 minuter vid 180 ° C.