Tävlingsvillkor

Om tävlingen

Du deltar i tävlingen på vår facebooksida https://www.facebook.com/modernamammas/. Du deltar genom att rösta på din favorit bland de fyra typerna av lasagne OCH ange din e-postadress (annars kan vi inte kontakta dig). Du kan bara delta i tävlingen en gång.

 

Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta. Tävlingen pågår fram till torsdagen den 31 maj kl. 23.59 och vi drar en vinnare bland alla de som har röstat och angett en e-postadress. Vi kontaktar vinnaren via e-post (och gör ett separat inlägg på facebook). Om vinnaren inte svarar inom 48 timmar förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare.

Tävlingen upprättas av Lactalis Scandinavia och den är inte skapad, sponsrad, administrerad eller ansluten till Facebook Inc.

 

Om priset

Priset är en middag för åtta personer hemma hos dig själv. Du bjuder in gäster och dukar bordet – resten sköter Moderna Mammas. Vi bestämmer tillsammans ett datum för middagen. Priset kan inte bytas mot kontanter. Ev. vinstskatt betalas av Lactalis/Moderna Mammas.

Vinnaren godkänner automatiskt att vi får spela in en kort film/ta bilder från middagen som kan användas på Moderna Mammas digitala kanaler.

 

Vem kan delta?

Du måste ha fyllt 18 år senast i maj 2018 för att kunna delta. Anställda på Lactalis Scandinavia kan inte delta i tävlingen.

 

Vi använder uteslutande dina uppgifter i samband med tävlingen och kommer inte att lämna ut några uppgifter till tredje part. Dina uppgifter raderas senast 6 månader efter att tävlingen har avslutats.

 

Har du frågor om tävlingen kan du kontakta oss på: info@lactalis.se.


© 2019 Galbani - All rights reserved