Våra kokböcker

Känner du till kokböckerna med våra bästa familjerecept?

Moderna Mammas

Grunden för den italienska familjekulturen är och kommer alltid att vara maten. Det är vid bordet man samlas, gapar och skriker, skrattar och gråter. I två kokböcker har Moderne Mamma samlat sina familjers bästa recept – recept som de lärt sig av sina mödrar, som in sin tur har lärt sig av sina osv. Det betyder inte recepten förblir oförändrade i generationer – tvärtom har varje generation satt sin prägel på varje recept. En liten ändring här, en annan ingrediens där. Kort sagt, en modern och snabbare väg till matkulturen som är känd för att bestå av lika delar lång tid och stor kärlek. Så på detta sätt representerar dessa recept både tradition och förnyelse.

Lycka till och buon appetito!

M
Forside-3d-MM_SE_bog_600x480px Läs boken här

En resa i köket – och landet.
Detta är den tredje kokboken från Moderna Mammas, och i den här tar våra italienska mammas med oss på en resa tillbaka till sitt Italien och avslöjar de hemligheter som endast italienarna känner till. I boken berättar de om sina hemstäder, var man ska äta, var man ska shoppa och vad man måste uppleva. Men det är kärleken till maten som är grunden till alltihop. Därför innehåller boken även 48 nya recept. Så om du inte kan komma till Italien, kan Italien komma till ditt eget kök.

book1 Läs boken här

Har du tid ett ögonblick? Om svaret är nej är denna bok något för dig. 48 recept från italienska mammas som ger dig sina bästa knep och smaker när det ska gå snabbt. Mat som tillagas på 30 minuter i köket, för alla stunder när tiden är ingrediensen som fattas. Men självklart med all den kärlek som alltid är den viktigaste ingrediensen i det italienska köket. Liksom i den första boken är recepten kryddade med mammarnas uppfattning om mat och goda råvaror.

book0 Läs boken här

Har du inte en italiensk mamma som du kan kalla mia, så behöver du den här boken – den första kokboken från Moderne Mamma innehåller nämligen 48 familjerecept som ger dig ett rikt urval av det italienska köket. Boken har recept för hela middagen – från små delikata antipasti till primi och secondi och den söta avslutningen med dolci-recepten. Följ med i köket och lär hur du gör de läckraste italienska rätterna.


© 2019 Galbani - All rights reserved